Imperfections are beauty

Stockholm är alltid en bra idé när solen skiner och kalendern står tom... Speciellt när man har ett vackert sällskap som min vän Denise. (I mean. Look at that picture) När vi hade strosat runt på gatorna ett tag och för mesta dels fönstershoppat satte vi oss ner med scones och kaffe på Espresso House för att prata om någonting som kallas livet. Även om dagen inte var mer händelserik än det blev den väldigt lyckad. Närmare perfekt faktiskt.

We're too young to care

Min första studentskiva är officiellt avklarad! Avklarad kanske egentligen inte är rätt ord eftersom att jag hade sjukt roligt, men det får duga... Kvällen innehöll härlig musik, trevligt sällskap, skatt och kärlek. Helt enkelt alla faktorer till en lyckad utekväll! Nu kan jag inte låta bli att inte längta till min egna skiva nästa vecka... Pepp!
 
 

Where have you been?

Mina, var har du varit? Ja, det är en bra fråga... 

Fyra dagar under sportlovet tillbringade jag i Vemdalen tillsammans med familjen och grannarna. Väldigt mysigt, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Resan bestod inte bara av skidåkning och tårar i sittliften utan också trevligt sällskap, god mat och mysiga böcker. Det var nog det som gjorde resan så härlig för jag kände verkligen att jag kunde slappna av. Tyvärr tog den slut alldeles för fort... Dock var det inte lika farligt som ni tror för att hemresan bestod av sällskap av min bästavän och uppladdning till morgondagens konsert... AVICII.
 
Sista dagen av sportlovet bjöd Avicii på en legendarisk spelning i Tele2 Arenan. Glädjen, entusiasmen lyste i hans ögon under hela kvällen. Det var som att han verkligen längtade efter att komma hem och spela på hemmaplan... Visste ni förresten att kronprinsessan Victoria och prins Daniel var på en av hans spelningar? Kan ni tänka er dem digga till musiken? Haha. Nej, inte jag heller.

Veckan efter sportlovet var det äntligen dags för min första praktikdag på Let's Dance (!) Lyckligtvis klarade jag mig igenom dagen utan några allvarliga misstag, vilket jag tackar Gud för. Enda sedan dess har det flytit på varje fredag... Jag älskar verkligen praktiken och tycker att det är hur roligt som helst trots att det är långa dagar. 

James Arthur

"Did someone just call me a motherfucker?!" 

Bättre första sportlovsdag får man leta efter... James Arthurs spelning på Fryshuset var FANTASTISK! Om ni inte har hört hans låtar föreslår jag att ni lyssnar på mina favoriter - "Get down", "You're nobody til somebody loves you", "Recovery", "Lie Down", "Roses" och "Impossible". Gaaaaah, han är bättre live än på albumet... Då kanske ni får en liten uppfattning om hur LEGENDARISK han är.