Kvällstankar

Trots att det är 21 dagar kvar tills studenten finns det ingen tid till att andas och njuta av sista dagarna i gymnasiet. Den stora deadlinedagen är precis runt hörnet vilket betyder att jag kommer begrava mig i böcker och dokument. Känner mest att detta borde vara en tid att ta vara på och njuta av, men det kanske inte är så det fungerar? Nåväl, efter den stora deadlinedagen får min kropp andas in syret som har sugits ur mig. 
Det var inte meningen att skriva ett deppigt inlägg, men ofta framstår allting som perfekt i bloggar vilket gör mig irriterad. Livet är inte perfekt någonstans, men det behöver inte betyda att livet är dåligt. Tvärt om - det betyder att livet är äkta.

Let's Dance finalfest

Let's Dance 2014 är officiellt över. Benjamin och Sigrid fick ta hem glasskon, vilket verkligen var välförtjänt! Efter sändningen begav sig teamet till Grand Hotel för efterfest. Det bjöds på drinkar, livemusik från band och deltagare som sjöng Benjamins Let's Dance låt. Vid två drog festen vidare till Whiteroom som höll på långt in på söndagsmorgonen. Det är väldigt synd att produktionen är över, men alla minnen och fantastiska kollegor kommer hålla nära ett bra tag till. 

Mösspåtagning

En månad kvar...