Joe and the Juice

En liten mysis fika med fina Denise blev det idag. Vi testade ett nyöppnat café i centrum, Joe and the Juice, vilket var väldigt gott! Rekommenderas! Mestadels snackade vi ikapp allt vi hade missat i varandras liv, men vi drömde oss även bort till framtiden där vi inte är kvar i kalla Sverige. Snart bär det av till min efterlängtade bästis för en riktig tjejkväll med både middag och film. Toodles! 

The Hunger Games: Catching Fire

Kom nyss hem från premiären av The Hunger Games: Catching Fire. Vilken film! Helt klart värt ett biobesök eller två! Ettan var bra men tvåan är bättre, den är mer pampig och extravagant ur alla aspekter. Som sagt, helt klart värd att se! 

Wanderlust

Heej vänner! Längesedan sist... Hur är livet? Mitt liv flyter på likaså som mina tankar. Jag är så himla sugen på att resa härifrån, långt långt härifrån. Inte för att mitt liv är tråkigt eller på något sätt dåligt, för det är det inte, jag är bara trött på lilla landet lagom. Jag vill ut i världen, upptäcka nya kulturer och lära känna nya människor. Fast framför allt lära känna mig själv.